UŽIVO: Panevežis – Vojvodina 0:0

UŽIVO: Panevežis – Vojvodina 0:0 – JMU Radio-televizija Vojvodine

PANEVEŽIS –

Fudbaleri Vojvodine igraju protiv litvanskog Panevežisa u prvom meču drugog kola kvalifikacijama za Ligu konferencija. Trenutni rezultat 0:0.

26. minut – Sjajna šansa za Vojvodinu. Kovačević je sa deset metara gađao glavom, lopta je išla pod prečku, ali brani to brazilski golman.

17. minut – Simić spasao Vojvodinu. Mnogo su agresivniji igrači Panevežisa. Sada je Elivelto gađao bliži ugao sa nekih 17 metara, Nikola Simić je paradom spasao Vojvodinu.

15. minut – Uzvratila udarcem i Vojvodina. Prvi konkretan udarac momaka u svetlo plavim dresovima, uputio ga je Topić – pravo u golmana Golasa.

14. minut – Simić prvi put reagovao na utakmici. Ponovo udarac sa distance, ovoga puta sa desne strane, ali je siguran golman Vojvodine Simić.

fk, vojvodina

10. minut – Panevežis preti. Nekoliko puta su pokušavali domaći igrači, konkretan udarac uputio je Figereido Pererira, ali je lopta otišla pored desne stative.

4. minut – Prvi napad domaćina. Ispali su igrači Vojvodine posle kontre, imao je Panevežis dobru priliku da ubaci loptu sa desne strane, ali je to desni bek veoma loše uradio i nije uspeo da pronađe napadača Elijasa.

Počeo je meč.

Sastavi timova:

Panevežis (4-2-3-1): Golas – Rafael Floro, Bisi, Januševski, Pereira – Eliošus, Kozoronis – Sarpong, Dantas, Janauskas – Elias

Vojvodina (4-3-3): Simić – Cucin, Stevanović, Kovačević, Devetak – Topić, Čović, Maksimović – Simić, Mrkaić, Novevski

Revanš meč na programu je za sedam dana u Novom Sadu.

Izvor