Rukometni klub „Vojvodina“ dočekuje sezonu sa ambicioznim planovima

Rukometni klub „Vojvodina“ dočekuje sezonu sa ambicioznim planovima – JMU Radio-televizija Vojvodine

NOVI SAD –

Rukometni klub „Vojvodina“ novu sezonu dočekuje sa ambicioznim planovima i novim sponzorskim pulom. Već krajem avgusta, naš šampion igraće dvomeč sa Šafhauzenom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

video icon

Osmostruki uzastopni šampion Srbije u dvomeču sa redovnim učesnikom evropskih takmičenja, švajcarskim Šafhauzenom, imaće ulogu autsajdera, ali rukovodstvo Vojvodine ne želi da traži alibi na početku sezone u kojoj u klubu očekuju ozbiljan iskorak, na svim poljima.

rukomet

U dosadašnjem toku prelaznog roka dovedeni su igrači koji mogu na pravi način da se uklope u sistem koji godinama unazad donosi rezultate. Kako bi dodatno unapredili funkcionisanje kluba, čelnici „crveno-belih“ ozvaničili su saradnju sa kompanijama „Mocart“ i „Bobar petrol“ i tako obezbedili finansijsku stabilnost u više nego zahtevnoj sezoni.

Rukometaši Vojvodine u ponedeljak počinju pripreme i do evropske premijere imaće mesec dana. Svi u klubu priželjkuju pobedu nad Šafhauzenom u Novom Sadu, što bi bila odlična najava sezone u kojoj će Novosađani ponovo paralelno igrati u domaćoj ligi i u regionalnom SEHA takmičenju.

[embedded content]

Izvor