I danas moguć pojačan saobraćaj, radovi na pojedinim deonicama

I danas moguć pojačan saobraćaj, radovi na pojedinim deonicama – JMU Radio-televizija Vojvodine

NOVI SAD –

Jučerašnji poslednji radni dan u ovom mesecu doneo je očekivano pojačan saobraćaj prvo na izlazima iz većih gradova, a potom i na gotovo svim glavnim putnim pravcima, ali ni danas ne treba isključiti povremene talase s većim brojem vozila zbog kojih na pojedinim deonicama vožnja može biti usporenija, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema dobijenim od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

putevi, saobracaj, 1

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da su na auto-putu E-75, petlja Žednik – petlja Subotica jug, u smeru ka Subotici, do 7. maja, od 7.00 do 16 sati, u toku su radovi na redovnom održavanju.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je za saobraćaj zatvorena vozna saobraćajna traka.

Na putu HE Đerdap – Kladovo, do 27. maja, od 7.00 do 17 sati, izvode se radovi na rehabilitaciji puta. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Vrbas, u smeru Novi Sad – Subotica, do 7. maja, od 7.00 do 16 sati, u toku su radovi na zameni žičane ograde. Saobraćaj se odvija preticajnom i voznom saobraćajnom trakom, a dok je za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Trupale – petlja Niš Jug, do 28. maja izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, a dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na putu Bačka Topola-Senta (natputnjak iznad državnog puta I A reda broj 1), do 21. maja, od 7 do 16 sati, izvode se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor