Bregar: Sa velikim optimizmom očekujemo mečeve sa Slovačkom

Bregar: Sa velikim optimizmom očekujemo mečeve sa Slovačkom – JMU Radio-televizija Vojvodine

STARA PAZOVA –

Selektor ženska rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar zadovoljan je početkom priprema za utakmice baraža sa Slovačkom za plasman na Svetsko prvenstvo u Španiji.

Prva utakmica je na programu 17. aprila u Šalji, a četiri dana kasnije srpska selekcija će ugostiti Slovakinje u Beogradu.

uros, bregar

“Prvo, moram da se zahvalim na poverenju. Veoma sam zadovoljan sa ova tri dana zajedničkog rada. Sve igračice su na visokom nivou, imaju veliku želju i volju i verujem da možemo da pravimo velike i dobre stvari. Istina je da imamo nekih zdravstvenih problema, Trifunović ne putuje sa nama, ali sve ostale igračice su spremne. Sa velikim optimizmom očekujemo ove utakmice i jedva čekamo da počne”, rekao je Bregar na konferenciji za medije.

Kapitenka Katarina Krpež Šlezak veruje da će se uz pozitivnu atmosferu i dobar rad reprezentacija plasirati na Svetsko prvenstvo.

“Ovo je velika promena i mnogo nam znači. Vidi se da je veliko osveženje, nasmejana i pozitivna lica, što je veoma bitno. Ja se lično osećam lepo, a vidim i da su devojke zadovoljne. Imala sam priliku da radim sa Urošem Bregarom i samo mogu preneti pozitivne utiske o njemu i njegovom načinu rada. Ovo će nam dobro doći da se vratimo na visoki nivo, da igramo brzo, da igramo moderni rukomet”, rekla je Krpež Šlezak.

“Protiv Slovačke ne očekujemo lake duele, ne potcenjujemo nikoga, ali bez obzira na sve mi treba da dobijemo te utakmice. Imamo dobru ekipu i to treba da prenesemo na teren. Moramo na terenu da pokažemo da smo bolji i verujemo da će sve biti kakao treba. Krenuli smo sa pripremama, sve se odvija po planu i nadam se da ćemo se u utakmicama pokazati u najboljem svetlu”, zaključila je Krpež Šlezak.

Izvor