Četiri sata čekaju teretna vozila na prelazu Batrovci

Četiri sata čekaju teretna vozila na prelazu Batrovci – JMU Radio-televizija Vojvodine

NOVI SAD –

Saobraćaj je ovog popodneva umerenog intenziteta i nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a Automotosavez Srbije savetuje vozačima da obrate pažnju i na druge učesnike u saobraćaju, jer ih je dolaskom lepog vremena sve više, poput motociklista i biciklista.

Na obilaznici oko Beograda od danas do 2. aprila od 10 do 16 časova obavljaće se popravka delova kolovoza na više deonica kružnog toka Resnik.

naplatna, stanica, stara, apzova

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 26. aprila izvode se radovi na rekonstrukciji kolovoza na deonici petlja Aleksinac – petlja Trupale, zbog čega je zatvorena desna kolovozna traka ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u levoj kolovoznoj traci u smerom koji vodi ka Beogradu.

Do 3. aprila izvodiće se istražni radovi na potezu petlja Požarevac – petlja Velika Plana, u zoni radova za saobraćaj će biti otvorena preticajna odnosno vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci u zavisnosti od trake u kojoj će se raditi.

Od sutra do 9. aprila od 8 do 17 časova na deonici Selište – Zaječar, kod tunela Strmen, doći će do izmene režima saobraćaja zbog radova na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu. Saobraćaj će se odvijati jednom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova putnička vozila ne čekaju na graičnim prelazima.

Na teretnim terminalima se čeka i to na Horgošu i prelazu Bačka Palanka 60 minuta, na Kelebiji 120, na Batrovcima 240, a na prelazu Šid 180 minuta.

Izvor