Nikolić: Nema opuštanja Zvezdaša, idemo ka zacrtanom cilju

Nikolić: Nema opuštanja Zvezdaša, idemo ka zacrtanom cilju – JMU Radio-televizija Vojvodine

BEOGRAD –

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da se crveno-beli vredno spremaju za izazove u prvenstvu, ali i Kupu Srbije.

“Prijao nam je odmor, u prethodnom periodu igrali smo utakmice gotovo na svaka tri dana i moram da kažem da se osetio umor, kako psihički, tako i fizički. Bilo nam je potrebno par dana pauze da se resetujemo i vratimo spremni da odgovorimo izazovima koji nas očekuju do kraja sezone. Odlični rezultati su iza nas, neporaženi smo u prvenstvu, igrali smo šesnaestinu finala Lige Evrope, takođe se nalazimo u četvrtfinalu Kupa Srbije. Zadovoljni smo učinjenim, ali nema opuštanja, idemo ka zacrtanom cilju”, rekao je Nikolić za klupski sajt.

veljko, nikolic

Prvi zadatak za fudbalere Crvene zvezde posle odmora biće ekipa IMT-a, sa kojom će se sastati u četvrtfinalu Kupa Srbije 30. marta u 18 sati.

“Spremamo utakmicu za utakmicu, to je filozofija od koje ne odustajemo i koja očigledno donosi rezultate. Prva utakmica je u Kupu Srbije protiv IMT-a, igra se jedan meč i nema mesta greškama. Dobro ćemo se pripremiti za taj meč, kako bismo bili još jedan korak bliži zacrtanom cilju, a to je dupla kruna”, zaključio je Nikolić.

Izvor