Filmovi na RTV-u: Posmatram te, Sestrina opsesija, Tajna njenog dečka…

posmatram, te, press

Samohrana mama Sara doseljava se u predgrađe i počinje da izlazi s vatrogascem. Nedugo zatim, našla se na meti opsesivnog čuvara komšiluka, koji ima za cilj da joj dokaže da je osoba koja će je zaštititi – čak i ako mora sam da stvori opasnost.

Režija: Sam Irvin

Scenario: Scott Collette,Dave Hickey

Glavne uloge: Andrea Bogart,Trevor St. John,Sierra McCormick,Beth Broderick,Reagan Pasternak,Rocky Myers,Jill Larson,Sarah Cleveland,Steven A. Miller,Tim Bensch,Greg Rogstad,Skyler Guthrie

Godina proizvodnje: 2018.

Sestrina opsesija (A Sister’s Obsession)

Kendra dobija nagradu za svoj učiteljski angažman i njena fotografija je objavljena u novinama. Fotografiju vidi njena sestra bliznakinja koja je zločinac. Krivi Kendru što je ostavljena u sirotištu i želi da preuzme Kendrin savršeni posao, dom i muža.

sestrina, opsesija, press

RTV1/ nedelja, 14. mart u 20.05 časova

Žanr: triler

Režija: David Langlois

Scenario: Jenna Brister

Glavne uloge: Lindsay Hartley,Jason Cermak,Candice Hunter,Peter Flemming,Bethany Brown,Bronwen Smith,Nelson Wong,V.G. Winter,Marnie Mahannah,Nancy Hillis,Paula Giroday,Jodi Pongratz

Godina proizvodnje: 2018.

Zemlja proizvodnje: Kanada

Tajna njenog dečka (Her Boyfrend’S Secret)

Nakon što je poverovala da je pronašla momka iz snova, dizajnerka enterijera Melisa Dejvis ubrzo saznaje da njen čovek iz snova ima mračnu tajnu.

tajna, njenog, dečka, press

Melisa je dizajner enterijera i radi sa dobavljačem po imenu Trevis. Pokazuje svom novom klijentu Džonu svoje dizajnerske radove i on je odmah zapošljava.

Džon i Melisa flertuju i razgovaraju o svojim rodnim gradovima i porodicama. Počinju da se zabavljaju, zbog čega je Trevis razočaran.

RTV1/ subota 13. mart u 15.00 časova

Žanr: triler

Režija: Lisa France

Scenario: Bo Johnson

Glavne uloge: Kelly Sullivan,Jordan James Smith,Kalilah Harris,Maiara Walsh,Mark Famiglietti

Godina proizvodnje: 2018.

Zemlja proizvodnje: SAD

Najružnija kola na svetu (Najbrzydszy samochód swiata)

Za poljake, nemački automobil je oduvek značio sigurnost i kvalitet. Takvo mišljenje deli i Bogdan, vlasnik Vartburga, starog 51 godinu. Iako je svoj auto morao da malo utegne, uz pomoć izolir trake, žice i nekih rezervnih delova sa traktora, Bogdan kreće na put sa svojom 94-godišnjom majkom Kazimirom.

najružnija, kola, na, svetu, press

To putovanje nije obično. Majka i sin će krenuti u prošlost – od koncentracionog logora Majdanek u Poljskoj do nacističke fabrike u Nemačkoj, i oživeti ratna sećanja Bogdanove majke, Kazimire.

RTV2/ utorak, 16. mart u 23.00 časova

Žanr:dokumentarni

Režija:Gšegorž Ščepaniak (Grzegorz Szczepaniak)

Producenti:Joana Popovic (Joanna Popowicz)

Godina proizvodnje:2016.

Zemlja proizvodnje:Poljska

Izvor