AMSS: Dobri uslovi za vožnju, saobraćaj umeren

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

automobili, saobracaj, sad

Kako je saopštila Uprava granične policije, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju tri sata, na Kelebiji dva, a na Horgošu 60 minuta.

Na Obilaznici oko Beograda saobraćaj još dva dana naizmenično

Uz čestitke za Osmi mart Auto moto savez Srbije danas očekuje dobre uslove za vožnju i navodi da se saobraćaj na autoputevima i glavnim putnim pravicima odvija bez zastoja, da je umerenog intentizeza, a da na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

U toku su radovi na obeležavanju oznaka na deonica između petlje Vrčin i petlje Umčari od 8 do 16 časova pa će tako od 8. do 12. marta u smeru Niš-Beograd za saobraćaj biti zatvorena vozna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom. Od 12. do 25. marta u smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Na Obilaznici oko Beograda od danas do 10. marta od 10 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Zbog radova na redovnom održavanju i uređenju bankine auto-puta u smeru od Novog Sada ka Beogradu, između petlji jug i sever u Novom Sadu za saobraćaj će od 4. do 11. marta od 7 do 17 časova biti otvorena samo preticajna traka.

Do sutra od 8 do 16 časova zbog radova na ispitivanju kolovoza na deonici auto-putu BG-NIŠ između petlje Požarevca i Velike Plane za saobraćaj će biti povremeno zatvorena vozna, a povremeno preticajna traka. Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na naplatnim stanicama vozila se ne zadržavaju, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 07:45 časova vozila se ne zadržavaju ji na putničkim terminalima.

Teretna vozila na granični prelazima čekaju i to na izlazu iz zemlje na Batrovcima 180, minuta, na Horgošu 60, Kelebiji takođe 60, dok na ostalim terminalima nema čekanja.

Normalizovan saobraćaj na deonici Pojate – Kruševac

Normalizovan je saobraćaj na deonici Pojate – Kruševac, u Mrzenici, a do zastoja je došlo zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila van naseljenog mesta.

Na deocni autoputa kroz Beograd, na mostu „Gazela” u smeru ka Novom Beogradu saobraćaj se odvija normalno nakon što je bio usporen zbog kvara teretnog motornog vozila na mostu Gazela u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci.

U zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi obustavlje je saobraćaj zbog početka izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je preko Inđije. Planirani rok završetka radova je 1. jul.

Izvor