Brnabić: U Srbiji do kraja godine više plate nego u Bugarskoj

“Sve ide svojim putem. Očekujem da do 2025. godine imamo prosečnu platu od 900 evra”, rekla je Brnabić u emisji ”Hit tvit” na TV Pink.

brnabic655

Govoreći o neslaganjima u Kriznom štabu za borbu protiv korona virsa, Brnabić je ocenila da je to sasvim normalno i da mora da se balansira.

“Kao što običan građanin imam sve manje tolerancije, tako je i u Kriznom štabu. Mislim da dobro balansiramo. Zamolila sam članove Kriznog štaba da više pričamo o vakcinaciji. Vakcina je primarna u borbi protiv korone. Umesto da pozivamo na zatvaranje, da toliko vremena posvetimo pozivanju na vakcinaciju. Vakcina ima”, rekla je Brnabić.

Brnabić: Ima onih koji žele da se ovo relativizuje

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da postoje opozicioni političari i mediji njima naklonjeni koji žele da se borba protiv mafije relativizuje.

Gostujući u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink, Brnabić je rekla da je bilo važno da građani vide fotografije koje dokazuju zločine za koje se sumnjiči kriminalna grupa Veljka Belivuka kako bi razumeli koliko je to opasno i protiv čega su ustali država i predsednik Aleksandar Vučić.

“Ovo napadaju oni opozicioni politiačari i mediji njima naklonjeni koji žele da sve ovo relativizuju. Ne mislim da je to slučajno…bilo je važno videti ove fotografije jer to nije sukob navijača, ovo su monstrumi i ono što su ljudi mogli da vide su neke od manje strašnih fotografija”, rekla je Brnabić.

Dodala je da je važno da građani razumeju protiv čega su Vlada Srbije i predsednik Vučić ustali i kome su objavili rat.

Izvor