TSC se nada pobedi u Nišu

Pomoćni trener Krsto Jokić je naglasio da ekipu posle izuzetno teške utakmice protiv Crvene zvezde očekuje neugodno gostovanje u Nišu protiv odlične ekipe Radničkog.

“Možda rezultati koje Radnički ostvaruje u poslednje vreme to ne pokazuju, ali to je kvalitetan tim koji predvodi iskusan i dobar stručnjak, Gaćinović. Dobro smo se pripremili, dobro smo analizirali protivnika, stručni štab nam je skrenuo pažnju na njihove kvalitete i na njihove mane koje ćemo pokušati da iskoristimo i spremno dočekujemo ovaj duel”, rekao je Jokić.

krsto, jokic, tsc

Napadač Nenad Lukić je istakao da su prethodne utakmice koje je klub odigrao bile neizvesne i veoma zanimljive i naglasio da TSC-u, kao i svim ostalim klubovima u ligi predstoji naporan ciklus u kome će se igrati po dve utakmice svake nedelje.

“Pred nama je zahtevan meč, takoreći mini derbi sa Radničkim. Posle dobre utakmice protiv Zvezde koju smo nažalost izgubili, mislim da smo pokazali da smo konkurentni sa najboljom ekipom u ligi. Dobili smo dozu samopouzdanja da u predstojećoj utakmici,ali i u nastavku sezone, igramo dobro. Naš moto u poslednje dve godine je da u svaku utakmicu, pa i u ovu protiv Radničkog, idemo na pobedu”, kazao je Lukić.

Krilni napadač Borko Duronjić je naglasio da je utakmica sa Radničkim veoma bitna za TSC i da je važno da ostvare dobar rezultat kako bi ekipa izašla iz male rezultatske krize.

“Očekujemo teško gostovanje Nišu posle dva meča u kojima nismo uspeli da pobedimo. Uvek je teško igrati sa Radničkim jer ih odlikuje dobar i agresivni fudbal. Ipak, mislim da nas je novi šef stručnog štaba dobro pripremio a mi ćemo ispoštovati njegove zahteve. Daćemo sve od sebe i svakako idemo na pobedu koja neće izostati ako ostanemo maksimalno skoncentrisani i motivisani”, dodao je Duronjić.

TSC je trenutno sedmi na tabeli sa 38 bodova iz 11 pobeda, 5 remija i 9 izgubljenih utakmica. Radnički je trenutno 9. na tabeli sa 34 osvojenih bodova iz 10 pobeda, 4 remija i 11 poraza.

Izvor