Konovalov i Santoš za svetsku titulu

Uz sedam uvodnih borbi centralni meč je megdan za upražnjeno mesto profesionalnog prvaka sveta WAKO PRO federacije u kategoriji do 66,8 kilograma, disciplina lou kik, između srpskog kik boksera Aleksandra Konovalova i Portugalca Andre Santoša.

konovalov,, kikboks

“Drago mi je što sam u Srbiji, što imam priliku da se borim za svetski tron, a pre svega što ću da delim ring sa velikim šampionom Konovalovim”, izjavio je evropski prvak iz Portugalije.

A o meču koji je planiran za pet rundi po tri minuta aktuelni svetski šampion Aleksandar Konovalov bio je još manje rečit jer Kao više voli da „priča“ u ringu.

“Pre svega moram da kažem da mi je drago što će sutra na meču biti prisutan Roj Bejker, predsednik WAKO. Rivalu želim dobrodošlicu i neka bolji pobedi”, rekao je Konovalov.

Alfa i omega spektakla Srđan Bugarčić pun je optimizma.

“Ovo je, nadam se, prvi u nizu projekata koje ćemo zajedno sa Arenom organizovati i ovom prilikom se zahvaljujem direktoru Nebojši Žugiću na velikoj podršci. Zahvalnost dugujem i Roju Bejkeru čiji je dolazak velika podrška meni kao promoteru, ali i vetar u leđa celokupnom srpskom kik boksu. Sam sam ušao u sve ovo u teško vreme, ali sam dao sve od sebe da već ovaj prvi turnir “Arena Friday Night Fights” bude spektakularan. Ogromna energija je uložena. Borci, dajte sve od sebe da priredite dobru zabavu da gledaoci TV Arena Fight uživaju”, rekao je Bugarčić.

Specijalni gost je predsednik svetske amaterske kik boks federacije WAKO, Irac Roj Bejker koji je izjavio da je „srećan što je u Beogradu, jer Srbi vole da se bore“.

Događaj će biti organizovan uz apsolutno poštovanje svih epidemioloških mera i bez publike.

Izvor