Zvukovi za šansu i gol i u Superligi, premijera večeras na stadionu Partizana

Kako je saopšteno, FK Partizan će to uraditi u saradnji sa medijskim partnerom TV Arena Sport.

partizan, stadion, partizana, humska, jna

“Kako zbog pandemije Kovid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, FK Partizan želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima. Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca“, izjavio je direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović za klupski sajt.

Zvučna platforma koja simulira prisustvo navijača biće premijerno puštena danas na meču između fudbalera Partizana i Vojvodine na stadionu u Humskoj, koji se igra od 16 sati.

“Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično. FK Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola Superlige Srbije, FK Partizan – FK Vojvodina. U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova“, ističe glavni i odgovorni urednik TV Arena Sport Ivan Radulović.

Izvor