Stonoteniski “Evropa kup” u Novom Sadu – direktni prenosi na RTV-u

Predsednik Organizacionog odbora, generalni direktor Radio-Televizije Vojvodine, Miodrag Koprivica, naglasio je da će pokrajinski medijski servis biti nosilac ovog projekta, uz veliku pomoć grada i pokrajine.

stoni, tenis

“Kao grad ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini, pomoćićemo logistički i na svaki drugi način, da Novi Sad i Srbija budu i dalje prepoznatljivi u svetu stonog tenisa”, istakao je član Gradskog veća zadužen za sport Ognjen Cvjetićanin.

Dve ekipe će obezbediti plasman na završni turnir 8 najboljih ekipa drugog po kvalitetu evrotakmičenja, što bi za stonoteniserke Novog Sada bio jedan od najboljih rezultata u istoriji kluba.

“Nosilac grupe je austrijski Linc, jedan evropski gigant, a mi imamo veliki želju da odmerimo snage sa njima. Svoju šansu vidimo u meču sa malo poznatom ekipom Malonea i to će biti treći i verovatno odlučujući meč koji će odlučivati o prolazu dalje”,naglasio je koordinator Organizacionog odbora Evropskog kupa u stonom tenisu, Dan Fracile.

Mečevi grupne faze “Evropskog kupa” u stonom tenisu biće odigrani poslednjeg vikenda marta, u velikoj sali SPENS-a, bez prisustva publike, uz prenos na našem prvom programu.

Izvor