Slavni Milan gostuje u Beogradu – može li Zvezda do čuda? (18.55, tekstualni prenos)

Čeka nas fenomenalan meč, nemamo šta da izgubimo, potrebno je hrabro i pametno da istrčimo i pokažemo šta znamo, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

orlovi, marakana

Stanković je na konferenciji za medije istakao da je ekipa odradila dobre pripreme, odigrala i dve utakmice, tereni su bili malo teži, ali i da nema izgovora.

“Očekujem dobru utakmicu, pravu evropsku i podvlačim da mi je mnogo žao što Marakana ne može da bude puna”, rekao je Stanković.

Prema njegovim rečima, Zvezda ne bi trebalo da preti Milanu, nitu mu to pada na pamet.

“Poštujem šta je Pioli uradio. On je bio pred smenom, ali je uspeo da ubedi klub i igrače u svoj rad i rezultati su evidentni. Kiks, kao što je poraz za vikend u Speciji, može svakom da se desi, ali pokazali su da idu na prvo mesto i bore se za LŠ. To je bila samo jedna loša nedelja”, smatra Stanković i dodaje da nije bitno u kom će sastavu izaći Milan.

“Ibrahimović ili Mandžukić, Rebić ili Leao, svejedno je. Biće nekih rotiranja sigurno, ide im Inter, posle mi opet, pa Roma, ali to je njihova stvar. Velikih iznenađenja ne može da bude”.

Idemo u Beograd u najjačem sastavu, sa Zlatanom Ibrahimovićem, kreće najvažniji deo sezone i bićemo spremni, rekao je trener fudbalera Milana Silvio Pioli.

On je istakao da ekipu očekuje teška utakmica protiv tima koji dominira u nacionalnom prvenstvu.

“Zlatan putuje sa nama u Beograd i biće u konkurenciji za tim. Žao nam je što neće biti navijača na tribinama. Takođe, Mario Mandžukić je sjajan profesionalac i odličan fudbaler. Otkad je došao radi naporno i mislim da je spreman da sutra zaigra”, izjavio je Pioli i dodao da derbi protiv Intera, u nedelju, neće uticati na fokus u meču u Beogradu.

Izvor