Pioli: Nisam potcenio Zvezdu, dobar rezultat za nas; Krunić: Bilo bi još teže sa navijačima

“Apsolutno ne. Nisam pogrešio, odabrao sam najbolji sastav. Bili smo borbeni kao što ste videli, ostvarili smo dobar rezultat, nadali smo se pobedi. Pokušaćemo da budemo još uspešniji u drugom meču”,izjavio je Pioli posle meča.

pioli77

“Nije neuspeh. Naravno da je bilo dobro što smo imali prednost od 2:1 u završnici. Trebalo je bolje da čuvamo loptu. Nismo razmišljamo o narednim mečevima”, poručio je Pioli.

“Nismo bili pasivni, svakako jesmo napravili greške u poslednjim momentima. Nismo odigrali dobro u završnici i pogrešili smo u nekim odlukama, nismo bili opasni kao što možemo da budemo”.

O poslednjoj situaciji i golu Pavkova, Pioli je kratko rekao:

“Imali smo poziciju, bollji je bio od mojih igrača. Nadskočio ih je”,zaključio je Pioli.

Krunić: Bilo bi još teže sa navijačima

Fudbaler Milana Rade Krunić rekao je da je njegova ekipa razočarana zbog remija sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

“Naravno da smo malo razočarani jer smo imali prednost i igrača više na terenu. Zvezda je stvarno pokazala da je odlična ekipa, nije bilo lako igrati. Bilo bi još teže da su bili navijači, i nama bi bilo zanimljivije jer već dugo igramo pred praznim tribinama”, rekao je Krunić za Arenu posle utakmice u Beogradu.

“Ovo je ipak u neku ruku pozitivan rezultat, jer sledi revanš kod nas, a imamo dva gola u gostima. Zadovoljni smo našom utakmicom, ali Zvezda je pokazala zube i zašto je tu gde jeste”,kazao je Krunić.

Revanš će se igrati za sedam dana u Milanu.

Izvor