Vozače očekuju mokri kolovozi, Putevi Srbije o izmenama režima saobraćaja zbog radova

Vozačima se preporučuje oprezna vožnja zbog mogućih odrona na deonicama koje prolaze kroz klisure i useke, ali i na onim mestima na kojima se zbog radova prolazi usporenije.

saobracaj, subotica, zagadjenost, vazduha

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:15 časova, teretna vozila na Batrovcima, na izlazu, čekaju 120 minuta, na Sremskoj Rači 120 minuta.

Putevi Srbije o izmenama režima saobraćaja zbog radova

Putevi Srbije upozoravaju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

U saopštenju navode da je obustavljen saobraćaj na putu Mladenovac – Selters Banja i to za sva vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom – državnim putem I B reda broj 25.

Na deonici petlja Novi Banovci – petlja Batajnica do 15. marta obavljaće se radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Putevi podsećaju na zabranu za šlepere i kamione s prilkolicom na deonicama Jošanička Banja – Kopaonik, Kraljevo (Kovanluk) – Brezna – Goč i Kopaonik – Rudnica.

Izvor