Stanojević: Uvek je teško igrati u Ivanjici, ali spremni smo; Bondžulić: Da prekinemo neugodnu tradiciju

“Sutra nas čeka neugodno gostovanje u Ivanjici. Svi su zdravi sem Aleksandra MIljkovića, koji oseća posledice prošle utakmice protiv Pazara. On neće biti u ekipi, ostali su spremni”, rekao je Stanojević na video konferenciji za medije.

aleksandar, stanojevic, fk, partizan

Partizan je u seriji od devet pobeda u Superligi, dok Javor od nastavka prolećnog dela sezone nema poraz.

“Idemo na put i znamo šta nas čeka tamo. Uvek je bilo teško igrati u Ivanjici, oni imaju dobre rezultate od nastavka sezone. Maksimalno spremni ulazimo u tu utakmicu. Ispratili smo sve utakmice Javora od nastavka sezone, čak i iz pripremnog perioda”, poručio je Stanojević.

Bondžulić pred Partizan: Da prekinemo neugodnu tradiciju

Trener fudbalera Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić kaže da njegov tim želi da neugodnu tradiciju protiv Partizana.

“Ne moram mnogo da govorim o narednom protivniku i lošoj tradiciji koju imamo protiv Partizana. Mislim da svi u klubu imamo priliku da pokažemo da vredimo i da imamo moć da se suprotstavimo tako kvalitetnom protivniku, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji smo započeli ovog proleća. Moramo dati sve od sebe, igrati bez prevelikog respekta i pokušati da ostvarimo ono što smo planirali”, rekao je Bondžulić za klupski sajt.

Ekipa Javor Partizan dočekuje nakon četiri boda osvojena u prethodne dve utakmice, defanzivac Filip Pavišić ističe dobru atmosferu u svlačionici i takođe se nada dobroj igri i nastavku dobre serije.

“Započeli smo polusezonu dobro. Ostaje žal što nismo odneli sva tri boda iz Kruševca, ali smo zadovoljni i bodom. Atmosfera je super. Spremamo se za Partizan, analiziramo ih. Ne smemo odavati preveliki respekt prema njima, iako ga zaslužuju. Želimo da nastavimo dobru seriju rezultata”, rekao je Pavišić.

Izvor