Tanasijević: Kad je pozvao Čukarički, nisam imao dilemu

Bivši štoper Kjeva iz Verone ima 24 godine, na Banovo brdo je došao u finišu prelaznog roka i zadužio crno-beli dres sa brojem 19.

“Imao sam još šest meseci ugovora sa Kjevom, ali sam uz posredovanje Filipa Đorđevića, nekadašnjeg saigrača, prihvatio ponudu tima sa Banovog brda. Iskreno, nisam želeo da se vraćam u Srbiju, osim u slučaju dogovora sa Čukaričkim. Imao sam još jednu ponudu domaćeg kluba, bilo je još interesovanja, ali ništa konkretno. Znam kakav je moj novi klub, najstabilniji u Srbiji, ima dobre rezultate, forsira mlade igrače, sve to je presudilo da dođem ovde”, rekao Tanasijević za klupski sajt.

strahinja, tanasijevic

Tanasijević je od ranije poznavao nekolicinu novih saigrača, a rekao je da mu je cilj da se igrački vrati i da se prilično uželeo utakmica.

“Igrao sam u Radu sa Birmančevićem, Tošića znam iz reprezentacije… Momci su me sjajno prihvatili. Ekipa je mlada, stariji se ponašaju kao da su naši vršnjaci, baš sam srećan ovde u klubu. Odgovaraju mi ambicije kluba koji napada Evropu, moje lične su da se izborim za svoje mesto, da se igrački vratim i da pomognem timu da ostvari ciljeve”, optimista je Tanasijević.

Kako kaže, spreman je za maksimalne napore već za duel protiv Vojvodine u petak, u kojem očekuje trijumf svog tima.

“U svakoj utakmici idemo na pobedu, pa će tako biti i protiv Vojvodine. Ako ponovimo pristup meču kao protiv Inđije, rezultat će doći sam po sebi”, zaključio je Tanasijević.

Izvor