Emisija “Sportska subota”: Gosti Petar Denda, Lazo Bakmaz…(15.00, RNS 1)

NOVI SAD –

U emisiji “Sportska subota” od 17 časova ugostićemo predsednika Udruženja sportskih novinara Srbije i člana komisije Nacionalnog saveta za sprečavanje negativnih pojava u sportu, sportskog novinara RTS-a Petra Dendu.

Na temu: Ko osim novinara sedi u novinarskim ložama i mestima predviđenim za izveštače sa sportskih događaja i na koji način je moguće sprečiti ulazak osoba koje nisu akreditovane od strane medijskih kuća a koje svojim prisustvom ometaju rad i neretko utiču na bezbednost sportskih novinara.

sportska, subota, 800x450

Osim predsednika Udruženja Sportskih novinara Srbije Petra Dende u razgovoru će učestvovati eminentni sportski novinari naših medija među kojima su Lazo Bakmaz iz RTV Vojvodine, Branislav Punoševac urednik sportske rubrike lista Dnevnik i Slobodan Bajić sportski novinar Večernjih novosti.

Domaćin u studiju je Ljubenko Zvizdić. Emisija Sportska subota prepoznatljiva po izobilju sportskih informacija i kombinovanih prenosa fudbalskih utakmica i drugih atktuelnih sportskih događaja emituje se svake subote od 15 časova i 30 minuta do 19 časova na prvom programu radija RTV-a.

Izvor