Gudurić, Micić i Raduljica na spisku Kokoškova za odlučujuće mečeve

Košarkaši Srbije odigraće 19. i 21. februara dva poslednja meča u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022.

kokoskov, orlovi

Na spisku su Vasilije Micić (Anadolu Efes), Ognjen Jaramaz (Partizan), Nikola Rebić (Nanter), Nemanja Nenadić (FMP), Aleksa Avramović (Estudijantes), Danilo Anđušić (Burg), Luka Ašćerić (Burg), Marko Gudurić (Fenerbahče), Nemanja Dangubić (Partizan NIS), Marko Luković (Split), Dalibor Ilić (Igokea), Marko Radovanović (FMP), Miroslav Raduljica (Žeđijang Lajons), Filip Petrušev (Mega), Dragan Apić (Budućnost) i Stefan Đorđević (FMP).

Poput prethodnog kvalifikacionog „prozora“ koji je u novembru odigran u Finskoj i ovog puta će se borbe za plasman među 24 najbolje ekipe na Starom kontitnenrtu igrati u „balonu“, a domaćin će biti prestonica Gruzije, Tbilisi.

Reprezentativci Srbije će se okupiti u Beogradu tokom ponedeljka, 15. februara. U utorak će na programu biti konferencija za medije nacionalnog tima Srbije, trening i put u Gruziju.

U petak, 19. februara, „Orlovi“ će od 16 sati po srpskom vremenu igrati protiv Gruzije, u nedelju, 21. februara (13 sati), svega 43 sata nakon završetka prve utakmice, reprezentacija Srbije će ponovo izaći na parket dvorane „Tbilisi Sport Palas“, kada će rival našem timu biti Švajcarska.

Izvor