Vozače očekuje jak vetar, kiša i sneg

Svi prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni i saobraćaj se za sada odvija umerenim intenzitetom i bez zastoja.

kisa, pljusak, saobracaj, mokro, klizavo, putevi

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, kamioni na Batrovcima, na izlazu čekaju 180 minuta, Šidu 90 minuta, Kelebiji 60 minuta.

Na području Divčibara magla, radovi na više pravaca

Na području Divčibara ima magle, saobraćaj se odvija otežano zbog smanjene vidljivosti i preporučuje se oprezna vožnja, saopštili su Putevi Srbije.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na Obilaznici oko Beograda, posle tunela Lipak, u smeru ka Orlovači, izvode se radovi na kernovanju deonice Surčinska petlja-Orlovača, do 12. februara od 8 do 17 časova.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, u smeru Beograd – Šid, do 24. februara od 7 do 17 časova, radovi na postavljanju odbojne ograde.

Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu (levi kolovoz), zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj saobraćajnoj traci.

Lončanik – Obrenovac (Valjevski put), do 15. februara od 8 do 14 časova, radovi na redovnom održavanju. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izvor