U subotu novo izvlačenje “Uzmi račun i pobedi 2020” – 9,7 miliona koverata u igri

Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan. Samo u toku jučerašnjeg dana, na dobro poznatu adresu stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 9.700.000 koverata. Sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju.

uzmi, racun, i, pobedi

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće sutra do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U subotnjem izvlačenju biće dodeljeno 5 automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Iz Vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Do kraja drugog kruga ostalo je još tri izvlačenja, a finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi odigraće se 27. februara.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Izvor