Dve osobe uhapšene, a protiv dve maloletne krivične prijave

ZRENJANIN –

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po odobrenju osnovnog javnog tužioca, uhapsili su S. H. (20) iz Beograda i B. B. (35) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela: tri krađe, tri krađe u pokušaju, tešku krađu, kao i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija će protiv osumnjičenih koji imju 16 i 18 godina, osumnjičenih za isto krivično delo, podneti krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

hapsenje, privodjenje, 2

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je S. H. i maloletnika zatekla sinoć dok su sa parkiranog automobila pokušavali da ukradu katalizator.

Tom prilikom, oni su se oglušili o naređenje policijskih službenika i počeli da beže, ali su ih policijski službenici ubrzo sustigli.

Sumnja se da su njih četvorica, u prethodnom periodu, sa četiri automobila ukrali katalizatore, a sa tri pokušali krađu.

Osumnjičenima S. H. i B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Izvor