Brus Springstin vozio pod dejstvom alkohola, konsern “Jeep” povukao reklamu

Iz tog razloga, kompanija Jeep povukla je svoju TV reklamu u kojoj je glavna zvezda upravo Springstin, koji propagira bezbednu vožnju.

brus, springstin

Legendarni mizičar, čija karijera traje više od 50 godina, u svojim pesmama ističe svoju matičnu državu Nju Džersi i njegovu obalu, ali je 14. novembra prošle godine bio priveden na razgovor u stanicu Sandi Huk, gde se nalazi plaža koja se prostire niz Atlantik, južno od Njujorka.

Portparolka Gatevai Nacionalnog parka potvrdila je mejlom da je Springstin sarađivao tokom čitavog procesa.

Muzičar je saslušan oko krivice za vožnju pod dejstvom alkohola u zatvorenom području.

“Gatevai National Recreation Area” je jedinstveni park kompleks koji kombinuje Sandi Huk, deo okeanskog dela Njujorka, Gradsko ostrvo Staten i zaliv Jamajka, i pojas na obali okeana, u šta spada park Jakob Ris.

Kako navode reporteri iz Njujorka i Los Anđelesa, rok ikona i slavni gitarista izašao je u žižu javnosti u nedelju, 7. februara u reklami za Super boul.

Tada je govorio o ponovnom spajanju podeljene Amerike u videu spotu u trajanju od dva minuta, pod nazivom “Sredina”, a uz sponzorstvo kompanije Jeep.

U sredu su predstavnici ove korporacije izjavili da su prestali da prikazuju TV reklamu sa Springstinom dok se ne sazna više o incidentu.

“Bilo bi neprimereno sa naše strane da komentarišemo detalje o stvarima o kojima smo samo čitali i ne možemo da vidimo dokaze”, navodi se u saopštenju sektora Stellantis, giganta Jeep.

“Takođe je tačno da pauziramo našu reklamu za Big Game, dok se ne utvrde stvarne činjenice oko celog slučaja. Kod nas je poruka jasna da se piće i vožnja nikada ne mogu spojiti”, zaključuje se u zvaničnom saopštenju kompanije Jeep.

Izvor