“Uzmi račun i pobedi” – “FIAT 500L” stigao u Bezdan

Katalin Horvat iz Bezdana osvojila je automobil “fijat”500L u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Poslala je pedeset koverti, a da je srećni dobitnik prvo su joj javili prijatelji.

koverte, nagrada

“Nagradnu igru sam igrala od oktorbra meseca prošle godine. U početku sam gledala izvlačenja i milslila sam da postoji šansa da dobijem. Na dan izvlačenja sam došla kući sa posla i rekla roditeljima da sam uzela slobodan dan za ponedeljak zbog toga što je izvlačenje u nagradnoj igri“Uzmi račun i pobedi”, da osećam da će mene će izvući i da u ponedeljak idem po automobil.Poslala sam 50 koverti, a moju jednu su izvukli od 8.500.000 pristiglih”, rekla je Katalin Horvat, dobitnica automobila “Uzmi račun i pobedi”.

Fijat 500L je prvi automobil u vlasništvu Katalin,a od sada će u njemu da vozi svoju decu u školu i odlazi na posao u Sombor.

”Radujem se, a nisam poverovao kada nam mama rekla das mo dobili automobile. Rekao sam joj da nema šanse da smo mi dobili, a kada sam video, ja sam poverovao”, rekao je Andrej Kedveš.

“Jako se radujem što je mama dobila automobil”, dodala je Nikol Kedveš.

I kao što kaže narodna poslovica:”Ako sreću ne sretneš, nećeš ni da je stigneš”, a Katalin je svoju očigledno stigla i odvezla, bar u ovoj nagradnoj igri.

Izvor