Srpska lista: Podržaćemo mlade bračne parove da ostanu na Kosovu i Metohiji

KOSOVSKA MITROVICA –

Predstavnici Srpske liste obišli su danas mlade bračne parove u Babinom Mostu, Plemetini i Starom Grackom, kojima su preneli da će im pomoći da u teškim trenucima ostanu na KiM kako bi u budućnosti bilo više Srba u južnoj pokrajini.

Mlade bračne parove, kojima je Ministarstvo za zajednice i povratak izgradilo kuće, obišli su potpredsednik Srpske Liste Dalibor Jevtić i kandidati za poslanike Jasmina Dedić, Ljubinko Karadžić i Zoran Mojsilović, prenosi Kosovo onlajn.

“Bez obzira na to što ćemo i u nedelju sigurno i nedvosmisleno potvrditi srpsko jedinstvo i što ćemo svi zajedno referendumski glasati za broj 119, već sutradan nastavljamo da radimo. Svuda tamo gde imamo prilike da utičemo na određene odluke to ćemo činiti. Podstrek je svakako kada čujemo od onih kojima smo bili u prilici da pomognemo da su zadovoljni i da je njihova poruka da ne nameravaju da odlaze sa Kosova”, rekao je Jevtić.

srpska lista wide jpg

Među onima koje je delegacije Srpske liste posetila je petočlana porodica Dančetović u Babinom Mostu, koja je, pored nove kuće, dobila je i poljoprivrednu mehanizaciju kojom će obrađivati pet hektara plodne zemlje.

Delegacija je obišla i porodice Tripković u Plemetini i Milićević u Starom Grackom.

Kandidat za poslanika Srpske liste Jasmina Dedić je tokom posete opštinama Lipljan i Obilić obišla i škole u kojima nastavu pohađaju srpski učenici.

Ona je istakla da je, sa svojim saradnicima, posetila škole koje su obnovljene i koje će se graditi.

“Zaista imamo mnogo razloga da ostanemo na ovim prostorima, živimo lepo i ostavimo bolju budućnost našim potomcima.Pozivam sve vas da jedinstveno izađemo 14. februara i glasamo za broj 119. i Srpsku listu jer ona je jedini garant boljeg života na ovim prostorima”, rekla je Dedić.

Srpska lista predizbornu kampanju nastavlja sutra u Kosovskom Pomoravlju.

Izvor