Završen uviđaj Belivukove vikendice u Ritopeku

Sumnja se su u toj kući u Ritopeku ubijena tri muškarca – Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja i Zdravko Radojević, prenosi Pink sa lica mesta.

policija, uvidjaj, zlocin, stop

Televizija Pink dodaje da je u kući “strave i užasa” tokom uviđaja policija pronašla i izuzela konkretne materijalne dokaze, i DNK tragove koji treba da posluže u istrazi koja se vodi protiv organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Belivuk, kao i Marko Miljković.

Nakon završenog uviđaja u toj kući, gde su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, pripadnici MUP-a i SBPOK-a i PU za Grad Beograd nastavili su da pretražuju širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi koji bi potkrepili već pronađene DNK i materijalne dokaze o krivičnim delima ove grupe.

Pink navodi da se Ljepoja dovodi u vezu sa nekim članovima organizovane kriminalne grupe koja je učestvovala u pokušaju ubistva Radoja Zvicera u Kijevu u Ukrajini, a podseća i da su Belivuk i Miljković bili nedavno gosti kod Zvicera u Crnoj Gori.

Za Zvicera se tvrdi da je vođa “kavačkog klana”.

Policija je tokom istrage došla i do novih saznanja koja bi trebalo da doprinesu rasvetljavanju otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen tokom prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo telo.

Tokom prošle godine zvanično je prijavljen nestanak sedam osoba, koje su bile povezane sa nekom vrstom kriminala.

Belivuku, Miljkoviću kao i za još 18 osoba u subotu je određen pritvor, dok se za dvojicom osumnjičenih i dalje traga.

Izvor