Srpska lista garantuje investicije i ekonomski razvoj

KOSOVSKA MITROVICA –

Načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga i kandidat Srpske liste za poslanika Slavko Simić i gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima obišli su porodice Salković, Dimitrijević i Nuhović u Mesnoj zajednici Vračevo i podelili im pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

Simić i Todić su razgovarali sa meštanima i upoznali se sa problemima i potrebama meštana Mesne zajednice Vračevo, kao i o načinu rešavanja i o budućim aktivnostima lokalne samouprave, objavljeno je na društvenim mrežama.

srpska lista wide jpg

Istakli da će se truditi da u narednom periodu bez obzira na nacionalnu pripadnost pomognu svakom selu i domaćinu stvarajući bolje uslove za život i rad, prenosi Kosovo onlajn.

Meštani su izrazili zadovoljstvo što su ih posetili predstavnici Srpske liste, zahvalili na ispunjenju obećanja Vladi Republike Srbije, Aleksandru Vučiću i Srpskoj listi.

Građani su još naveli da smatraju da im jedino kandidati Srpske liste garantuju nove investicije, ekonomski razvoj, bolju infrastrukturu i zapošljavanje mladih, navodi Kosovo onlajn.

Izvor