Humanitani bazar za pomoć Zlatanu Orsiću iz Elemira

ZRENJANIN –

U subotu 6. februara na zrenjaninskoj Novoj pijaci, od 8 do 13 časova, biće održan Humanitarni bazar na kojem će biti prikupljana sredstva za lečenje Zlatana Orsića 25-ogodišnjeg mladića iz Elemira, koji je pre deset godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

“Zlatan ne može da hoda, niti govori, a do kraja februara potrebne su mu četiri hiljade evra za lečenje u Nišu. U okviru subotnjeg Humanitarnog bazara, planirani su dečiji animatori, NTC radionica za decu, a volonteri Crvenog krsta vršiće merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi zainteresovanim građanima“, kaže Slavica Mijić, jedna od organizatorki Humanitarnog bazara.

zlatan, orsic

“Takođe, organizujemo i tombolu, a predviđene su vredne nagrade, među kojima vikend na Zlatiboru, jednogodišnji kurs stranog jezika u školi „New Age School“ i druge“, dodaje Slavica Mijić, napominjući da se već sada mogu slati SMS poruke sadržaja „855 tombola“ na 3030, a skrinšot poruke potrebno je poslati u komentar glavne objave na Fejsbuk profilu Slađane Velaga Praštalo, koja je takođe jedna od organizatorki.

Izvor