Stevanović mora na operaciju ramena

BEOGRAD –

Golman Partizana Nemanja Stevanović, posle povrede koju je zadobio na jednom od treninga tokom priprema u turskom Beleku, moraće na operaciju ramena, saopštili su danas crno-beli.

“Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler. Ali, ako je moralo da se desi – moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i “ispalo“ mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo”, rekao je Stevanović za klupski sajt.

partizan32

On se vratio u Beograd pet dana ranije pre povratka ekipe, gde je sa klupskim doktorom Seadom Malićevićem uradio sve snimke.

“Konsultovali smo se sa čuvenim ortopedom Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Kao i ceo tim, radio sam odmah po dolasku u Beograd test na Covid-19 i negativan sam. Tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren. U međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu. Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo”, zaključio je Stevanović.

Izvor