Stanković zadovoljan: Ima još vremena da se “zategnemo”; Radulović: Mogu mnogo više

“Zadovoljan sam jer smo svi izašli na nogama i jer nema nikakvih problema i povreda. Snažno radimo i plašimo se malo ovakvih utakmica, jer bi zaista bila šteta da neko otpadne u ovom trenutku. Odradili smo normu, istrčali smo i najvažnije je da smo svi zdravi. Još smo u fazi rada, teške su noge, ali vide se ideje, zahtevi i drago mi je što usvajamo ono što uvežbavamo na treninzima. Ima vremena da to još više ‘zategnemo’. Veliki sam optimista”, rekao je Stanković.

stankovic

Zvezda je na pripremama ostvarila maksimalne četiri pobede, uz gol razliku 8:1.

“I taj koji smo primili je bio veoma čudan, da tako kažem. Nema dobrog napada bez odlične odbrane. Radimo na tome svakodnevno i to je nešto što je važno i što će se manifestovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona”, kazao je on.

“Kada zaključim period od 11. do 28. jula, uzmem u obzir prijateljske utakmice i sve ono što je urađeno, moram da se zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalizmu i ozbiljnom radu, kao i mediko bloku koji je pružio sjajnu negu. Verujte da se iz maserske sobe nije izlazilo. Zahvalio bih se i svim ljudima koji su bili sa nama na Divčibarama i u Staroj Pazovi, jer smo se zaista osećali kao kod kuće”, poručio je Stanković.

Radulović: Mogu mnogo više

Andrija Radulović je momak koji je svojim igrama već na početku seniorske karijere skrenuo pažnju na sebe, a sa odličnim partijama nastavio je in a letnjim pripremama Crvene zvezde. Osamnaestogodišnji Zvezdin ofanzivac ne krije zadovoljstvo zbog drugog pogotka na pripremama, ali poručuje da može i mora još bolje.

“Odigrali smo stvarno dobar meč. Ekipa Borca iz Banja Luke je odlična ekipa i ova “generalka” je sjajna uvertira pred početak prvenstva. Vidi se da još uvek nismo sto posto sveži, ali verujem da će i to za 3-4 dana doći na svoje mesto. Imali smo 26 treninga, jako teške pripreme su iza nas, ali sve to nam je bilo potrebno jer nas očekuje jako težak šampionat i moramo biti maksimalno spremni za to”, naglasio je Radulović.

Zvezdin biser sa brojem 49 na leđima nije krio zadovoljstvo zbog ličnog učinka na letnjim pripremama.

“Drago mi je što sam dobio ovoliku minutažu do sada i nadam se da sam je iskoristio na pravi način. Dva pogotka nije mala stvar, ali siguran sam da to može i mora mnogo bolje. Sigurno je da ću dati svoj maksimum i u prvenstvu kako bi doneo radost svim zvezdašima”, poručio je Andrija Radulović.