Na nekim graničnim prelazima čeka se i do tri sata

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoša, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci 180 minuta.

put, saobracaj, raskrsnica, liman, prelaz, pesacki, vedro, vreme, prognoza

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu iz zemlje, teretna vozila čekaju 120 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Putevi Srbije savetuju svim vozačima da zbog svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Kad je reč o radovima na putu i izmenjenom režimu da će se na potezu Nova Pazova – Novi Banovci izvoditi radovi na popravci oštećenog nadputnjaka do 31. avgusta.

U zoni radova saobraćaj se preusmerava sa desne na levu kolovoznu traku, gde će se odvijati dvosmerno.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova.

Na pravcu Pakovraće – Užice, u sklopu aktivnih radova na pojačanom održavanju od 27. do 31. jula zbog radova na kavanju kosina na deonici Gorjani – Sevojno biće povremenih obustava saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.