Novak o Karloviću: Nisam bolji u košarci, a očigledno nisam ni u tenisu

Novak Đoković se, posle plasmana u finale Adrija tura, osvrnuo na komentare sa društvenih mreža.

LNIzvor: B92

Đoković je sa dve pobede u dva meča ostvario plasman u finale u Zadru.

Nedugo posle meča je opisao njegov tok i čestitao Ćoriću.

“Ja se nadam da smo zadovoljili publiku nivoom tenisa. Trudili smo se mislim da je bila izvrsna borba od početka. Prva tri gema su bila odlučena posle odlučujućeg poena. Par poena tu i tamo je prevagnulo na moju stranu i dozvolilo mi da povedem. U drugom setu je bilo izjednačeno. Čestitke Borni na izuzetnoj igri i želim mu sve najbolje. Hvala svima što ste ostali do kasno”, izjavio je Đoković.

U toku dana je izazvao Lebrona Džejmsa na 1 na 1 u košarci, a Džejms mu je i odgovorio.

Voditelj je Novaku rekao da se oglasio i kolega Ivo Karlović, koji je prokomentarisao da bi mogao da zakuca preko Novaka. Podsetio je srpskog tenisera da je Ivo takođe jedan od retkih igrača koji imaju pozitivan učinak protiv njega (2 pobede 1 poraz).

“Nisam bolji ni u košarci ni u tenisu, očigledno. Pozdrav za Karla. Ivo, nedostaješ nam”
, poručio je Hrvatu srpski teniser, pa potom ponovo prokomentarisao košarku između tenisera i košarkaša u petak u zadarskoj dvorani.

“Potrudili smo se, ipak smo bili u hramum košarke. Zadar je poznat kao grad košarke i sporta. Trudili smo se, mi smo svi nekako odrasli uz košarku. Ali, definitivno je da je meni lično završnica falila. Dobar sam tu kao nešto driblam, izgleda to kao lepo, ali kad šutnem – ne daj Bože”.

Na kraju, usledila je i još jedna poruka zahvalnosti publici.
“Poruka publici: Veliko hvala. Izuzetno mi je zadovoljstvo što možemo da igramo pred vama. Okolnosti su bile nepredvidive u poslednja tri, četiri meseca. Mnogo patnje, mnogo neizvesnosti i mnogo mi je drago što imamo mogućnost da ovde igramo pred vama. Nadam se da vas viđamo i sutra”,
zaključio je Novak.