Putevi Srbije: Radovi na mostu Krnjevo, kod naplatne stanice

U zoni radova, do 5. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka smera ka Nišu, a saobraćaj će se preusmeriti na preticajnu traku smera ka Beogradu, navodi se u saopštenju tog preduzeća.

saobracaj, kisa, retrovizor, automobili

Na putu Inđija – petlja Stara Pazova, danas i sutra radi se na,zaštitnoj odbojnoj ogradi i postavljanju privremene signalizacije na spoljnoj bankini i u razdelnom pojasu, kao priprema za preusmerenje saobraćaja. Saobraćaj se odvija voznom trakom.

U saopštenju se dodaje da pre čeone naplatne stanice Šid i posle nje, od sutra počinje priprema i izmena režima saobraćaja.

“Tokom radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom poluprofilu auto-puta. Planirani rok završetka radova je 10.jun”, navode iz tog javnog preduzeća.

Do sredine septembra radiće se na pojačanom održavanju kolovoza uz naizmenično puštanje saobraćaja na putu Leskovac – Vlasotince, deonica Leskovac jug – petlja kod Vlasotinačkog mosta.
Putevi Srbije ponovo ponavljaju da će od sutra početi čišćenje u tunelima ŽŽeleznik, Lipak i Straževica, a kako dodaju do kraja meseca će se u pokretu raditi na pranju revizionih staza i kišne kanalizacije, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, koja će biti privremeno zatvorena za saobraćaj.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.A prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 na graničnim prelazima Batrovci i Sremska Raca, na izlazu, zadržavanje kamiona 120 minuta na Gradini i Horgošu 180 minuta.