SNS: Poslušnici Đilasa bi da izazivaju incidente

“Pošto je izgovorio gomilu laži, tvrdeći, između ostalog, da vojske u Šidu nema, ovaj Đilasov poslušnik izrazio je uverenje da će se ispred centra dogoditi i neki incident. Upravo u toj izjavi razotkrivena je ideja njegovog dolaska ispred centra za migrante”, navodi se u saopštenju SNS Vojvodine.

sns, srpska, napredna, stranka, gradski, odbor, novi, sad, politika, naprednjaci, 95

U izazivanju incidenata, što je inače, kako navode, jedini program Đilasove stranke, Bulatović nije uspeo, ali ga to nije sprečilo da provocira, laže i pokušava da dezinformacijama unese nemir među lokalno stanovništvo.

“Uspeh njihove akcije srazmeran je kredibilitetu koji imaju kod građana, a njega nema niti će ga posle ovakvih nastupa u kojima rade direktno protiv interesa stanovništva biti”, poručuju naprednjaci u Vojvodini.

Navode da je odluka predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića o angažovanju dela vojske na teritoriji opštine Šid, već dala odlične rezultate u oblasti zaštite imovine lokalnog stanovništva.

Kažu da o tome svedoče činjenice da je već prve noći u centar vraćeno 18 odbeglih migranata, kao i da se žitelji Šida osećaju mnogo sigurnije i bezbednije nego što je to bio slučaj pre dolaska vojske.

Naglašavaju da narod zna zašto veruje SNS i Vučiću, zna ko ga štiti i ko radi za dobrobit svih građana i za Srbiju i da će to glasom za SNS i potvrditi na izborima 21. juna.