Milićević: Pravosudni organi da preduzmu mere protiv mržnje

“Bojazan da će destrukcija, koju kontinuirano sprovode predstavnici dela opozicije, dovesti do težih posledica u vidu mržnje i permanentnih pretnji po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postaje stvarnost”, naveo je Milićević u izjavi za javnost.

djordje milicevic sps

Kako kaže, njihova “hrabrost” dolazi do izražaja samo preko Tvitera i Fejsbuka i odašiljanja sramnih poruka, ali građani Srbije to prepoznaju i ne žele destrukciju i nasilje, već mir, stabilnost i prosperitet.

Naglašava da se dolazak na vlast u Srbiji ne može ostvariti nasiljem, već demokratskim putem na izborima.

“Međutim, pojedinci ne žele da se uključe u demokratske procese već u najvažnijim trenucima za Srbiju, kada predsednik Aleksandar Vučić sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovara o vitalnim pitanjima za našu zemlju i naš narod na Kosovu, pokušavaju da na svaki način devalviraju postignute rezultate koje je Srbija ostvarila na unutrašnjem i međunarodnom polju delovanja”, naveo je on.

Sigurno je da takav cilj nikada neće ostvariti, jer je Srbija na sigurnom putu napretka i boljeg života svih njenih građana, istakao je Milićević.