Izgradnja vrelovodnog priključka u Novom Sadu

NOVI SAD –

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana otpočela je radove na izgradnji vrelovodnog priključka. Ono što je najvažnije za korisnike je da radovi neće uticati na kontinuitet i kvalitet isporuke toplotne energije, za grejanje, kaže Ivana Stanimirović iz JKP “Novosadska toplana”.

...

“To je rutinska stvar dakle svi novoizgrađeni objekti koji se greju preko novosadske toplane odnosno koji će se grejati preko sistema daljinskog grejanja novosadske toplane za te objekte se izgrađuje priključak kako bi se priključili”, navodi.

grejanjer, radijator, toplana, zima, abr

Topli radijatori, od prvog oktobra, mnogim Novosađanima koji se greju preko novosadske toplane, bio je prvi znak početka grejne sezone.

“Novosadska toplana je grejnu sezonu otpočela u skladu sa odlukom o snabdevanju sa toplotnom energijom još od prvog oktobra dakle mogu da kažem da je sistem stabilizovan da je sve u najboljem redu i da se redovno isporučuje toplotna nergija za grejanje u skladu sa spoljnim temperaturama i režimom rada dakle to konkretno znači da Novosadsak toplana isporučuje toplotnu energiju tako da u svim objektima priključenim na sistem daljinsko grejanje temperatura ujednačena kontunirana i prijatna”, ističe Stanimirović.

Svi korisnici koji imaju bilo kakva pitanja, sugestije ili primedbe na kvalitet usluge koju pruža toplana, mogu da se obrate radnim danima od 7 do 21 i vikendom od 8 do 16 časova na adresi Vladimira Nikolića broj 1, kao i telefonskim putem na brojeve 021/ 423- 712 i 021/ 420 – 853.