Saradnica Olivera Ivanović Silvana Arsović saslušana – 7. put

PRIŠTINA –

Jedna od najbližih saradnica Olivera Ivanovića Silvana Arsović saslušana je danas u Specijalnom tužilaštvu Kosova kao osumnjičena da je pomagala prilikom njegovog ubistva tako što je uključila video nadzor minut nakon što je pucano na lidera inicijative “Sloboda, demokratija, pravda”, što ona negira.

Ovo je peti put da Arsović daje iskaz pred Specijalnim tužilaštvom Kosova u vezi sa ubistvom Ivanovića, a saslušanje je trajalo tri sata, prenosi RTK2.

Njena pravna zastupnica Jovana Filipović izjavila je posle saslušanja da tužilac nije predstavio nikakve dokaze za ono za šta tereti Silvanu Arsović.

ubistvo ivanovica kosovska mitrovica

“Jedino na šta se oni pozivaju je neka ekspertiza rada nadzornih kamera, koja je rađena u Engleskoj, koju nama nisu dali da se ne bi ometala istraga”, kazala je Filipović.

Potpredsednica inicijative SDP Ksenija Božović ocenila je da je reč o još jednoj praznoj priči i pravnoj farsi koja traje 19 meseci.

“Nemamo nikakav dokaz šta je sa ubicom koji i dalje slobodno šeta, niti ko je nalogodavac, a važno je da se jedan iskreni saradnik i prijatelj Ivanovića saslušava pet puta pred kosovskim pravosuđem i dva puta pred srpskim organima”, rekla je Božović.