Džonson i Stetem u Paklenim ulicama – uvek isti broj udaraca

Ovo je otkrio holivudski dnevnik ” Varajeti”.

dvejn, dzonson,, paklene, ulice

Džonson i Stetem prilikom su sklapanja ugovora za serijal “Paklene ulice” zahtevali da nikada u tučama ne sme da se dogodi da jedan od njih bude pobednik nego da se završavaju nerešeno, a takođe, i da u tučama imaju isti broj udaraca.

Ovaj serijal ima veliki broj vernih gledalaca i sada je najnoviji nastavak, koji se prikazuje i u Srbiji, prava prilika za gledaoce da provere pisanje “Varajetija”.

Kako piše “Varajeti” to je prilika i da se uporede i drugi detalji koji moraju da budu identični kao na primer – ako jedan jede hamburger onda to mora i drugi jer bi, ako naruči, naprimer, kiš delovalo kao da je slabić.

Oba glumca imaju svoje ljude koji se staraju da se ugovor poštuje. Svaki glumac ima svog producenta, urednika i koordinatora borbi koji se staraju da sve teče kako je ugovoreno.

Izgleda da publici nije važno koji od njih dvojice dobija više batina, već prosto vole da ih gledaju, jer je Džonson prošle godine zaradio najviše novca među holivudskim glumcima, a i sada su mu najnovije “Paklene ulice” na prvom mestu po zaradi od prodaje karata (180 miliona dolara).