Na Sea Dance festivalu Guetta, Vath, Rundek…

Na Sea Dance dolaze vodeća muzička imena današnjice sa svetske, ali i regionalne scene.

dj, sven, vath, sea, dance

Tokom tri festivalska dana, fanovi iz gotovo celog sveta imaće priliku da uživaju u energičnim nastupima svetskih muzičkih zvezda koje predvodi najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača, David Guetta.

Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore popularnih hitova vodećeg nemačkog dj-a i producenta Robina Schulza, francusku senzaciju Ofenbach i najtraženiji britanski dens trio Disciples.

Na tirkizni beskraj budvanske plaže Buljarica dolazi i Egzitova spektakularna Dance Arena i njena udarna imena Sven Vath, Richie Hawtin i Gaiser, te cela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode Darko Rundek i Senidah sa najtraženijim reperima regiona Fox, Surreal, Kuku$…

Program besane No Sleep bine da predvode velikani kao što su Recondite, Helena Hauff, Eelke Kleijn, kao i domaća imena Tijana T, Marko Nastić, Darko Milošević i mnogi drugi.

Ogromno interesovanje iz celog sveta vlada za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala.

Paket ulaznica za sva tri festivalska dana košta 3.590 dinara, što predstavlja uštedu od 40% u odnosu na finalnu cenu.

U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 1.790 dinara, dok je cena za treći dan 2.190 dinara.

Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu ulaznicu dobiće na poklon.