Music Week: Najpopularniji izvođači iz regiona na Ušću

Više od 15 domaćih i regionalnih muzičkih zvezda nastupiće od 23. do 25. avgusta na Ušću, a ulaz će biti besplatan.

“Music Week” će objediniti popularne muzičke pravce – pop, trep i narodnu muziku, a nekoliko regionalnih pop zvezda upravo na “Music Weeku” nastupiće u Beogradu prvi put posle dužeg vremena.

music, week

Prvog dana “Music Week”-a nastupaju Saša Kovačević, Dragana Mirković, Toni Cetinski, Jelena Rozga i Dženan Lončarević, dok je sledeće veče, 24. avgust, rezervisano za nastupe Lepe Brene, Ace Lukasa, Nine Badrić, Harija Mata Harija i Darka Lazića.

Poslednje veče beogradskog “Music Week”-a ugostiće trep i pop izvođače: Bubu Korelija i Jalu Brata, Maju Berović, Cobija, Senidu, Saru Jo, Katarinu Grujić i Angellinu.

“Music Week” je ove godine postao deo “Cloud” platforme, koja objedinjuje tri festivala, pa će tako uz izvođače popularne muzike, publika imati priliku da na Ušću uživa u svirkama rok bendova na “Beer Festu” od 14. do 18. avgusta, kao i u klasičnim numerama na festivalu “Noć muzike” 30. avgusta.

Ulaz na “Music Week” je slobodan, uz danloud besplatne mobilne aplikacije “KeepApp”, koja će od avgusta biti dostupna na “Google Play” i “App Store”-u, a VIP mesta će moći da se obezbede uz “All you can drink VIP PASS”.