Ognjen Kuzmić u komi, teško povređen u saobraćajnoj nesreći, hitno prebačen za Beograd!

Član Ognjenove porodice rekao je Srni da su se Kuzmić i Ilić vraćali sa svadbe iz Novog Grada. Sudarila su se dva automobila marke “porše” i BMV. Kuzmić i Ilić su bili u “poršeu”. Saobraćaj na ovoj deonici bio je u prekidu, a normalizovan je oko 8.00, prenosi RTV RS.

kosarkaska reprezentacija eurobasket ognjen kuzmic jpg

Kuzmić je nakon saobraćajne nesreće bio smešten u Klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Kuzmić je u komi. Polomnjena mu je gornja i donja vilica i ima povrede grudnog koša, kako saznajemo, nema hematoma na mozgu, što je dobra vest u ovoj velikoj nesreći.

Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u “poršeu”.

U BMV-u su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.

Zbog ozbiljnosti povreda Kuzmić je u 11.25 časova helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske hitno prebačen za Beograd.

KK Crvena zvezda: Kuzmić teško povređen

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je da je njihov igrač i srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

“Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije informisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije”, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.