Paketi roditeljima najmlađih Kikinđana

Pokloni „Kikindskog bebi kluba“ dobro su poznati Nataši Stojanović, jer ih je prvi put dobila pre četiri godine, kada je rodila Filipa. Sada je paket dobio i tromesečni Luka, a mlada mama, iako ima pune ruke posla, ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Kako ističe, ovakav vid podrške veoma joj je važan.

bebi, paketi, , , aleksandar, kurbalija

“Lepo je što misle na mlade mame i na bebe, pogotovo i na one koji su dobili drugo, treće, četvrto ili peto dete. Mnogo nam znači sve ovo. Svaka sitnica je dobrodošla”, rekla je Nataša Stojanović.

Prvi dani roditeljstva velika su prekretnica u životu svake porodice. Ipak, sve su to „slatke muke“, kako kažu roditelji. Zato se i svaka pomoć oberučke prihvata, a ona može biti i podsticaj da se porodica i proširi.

“Znači puno. Za početak, da krenemo od rodbine, pa na kraju i ovo sad što se dešava. Zaista mnogo znači”; rekao je Miroslav Mitrović.

“Neke možda i podstiču, ali kada se pogleda finansijska situacija, vidite da to nije tako lako. Ipak, ovi pokloni stvarno pomažu”, rekla je Alisa Vujin.

Poklone „Kikindskog bebi kluba“ ovoga puta dobili su roditelji dece rođenih tokom marta, aprila i maja. Njih 95-oro ulepšali su sliku grada, a na čelnicima je da se potrude da im omoguće što lepše detinjstvo u njemu.

“Na nam je da se se trudimo da, koliko god je moguće, stvorimo bolje uslove da sve ove bebe mogu da rastu bolje i kvalitetnije nego što smo mi i da imaju još bolju budućnost”, rekao je Pavle Markov, gradonačelnik Kikinde.

Bejbi paket i ovoga puta sastoji se od torbe za pelene, peškira, vlažnih maramica i ostalih, naizgled, sitnica koje su neophodne svim roditeljima. Ipak, iskusniji roditelji posebnu pohvalu imaju za multifunkcionalnu stolicu za hranjenje, koja nije kratkog roka i može da se koristi i u narednim godinama.