Tender za gradnju i obnovu Kliničkog centra Vojvodine

Zainteresovani mogu slati ponude Ministarstvu zdravlja najkasnije do 11 sati 13. septembra 2019. godine, a one će biti otvorene istog dana u 12 sati.

urgentni centar klinicki centar kcv vojvodina gov rs jpg

U pozivu se navodi da je Ministarstvo zdravlja dobilo zajam od Evropske investicione banke za finansiranje modernizacije, rekonstrukcije i dogradnje četiri tercijarne bolnice u Srbiji, a da se ovaj međunarodni poziv za davanje ponuda odnosi na ugovor za izgradnju i rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine.

Ugovor obuhvata rekonstrukciju i dogradnju postojeće bolničke zgrade ukupne površine od 33.275 metara kvadratnih, dogradnju tople veze i izgradnju novih tehničkih blokova T1 i T2, parkinga i spoljnog uređenja, navodi se u pozivu objavljenom na sajtu Ministarstva zdravlja.

Očekuje se da Ugovor bude realizovan od 6. januara 2020. godine do 6. maja 2023. godine.

Ministarstvo zdravlja je propisalo detaljne kriterijume za ponuđače, a zainteresovani mogu da dobiju dodatne informacije i pregledaju tendersku dokumentaciju u Ministarstvu zdravlja od 10 do 15 sati, u Pasterovoj ulici u Beogradu.

Kompletna tenderska dokumentacija može se kupiti podnošenjem prijave na adresu Ministarstva zdravlja i po uplati nepovratne naknade od 500 evra.