Kako do Novog Sada i Exit festivala?

Putovanje autobusom do Petrovaradina i Novog Sada, takođe je deo Egzit avanture i euforije koja posetioce asocira na festival na Tvrđavi, a kako su nam rekli, polasci autobusa organizovani su na svakih 15 minuta.

autobus bus autobusi autobuska medjumesna stanica linija putnici stajaliste polazak polasci medjugradski prevoz transport putovanje rtv jpg

“Za one koji na festival putuju iz Beograda, obezbeđeno je blizu četiri i po hiljade slobodnih mesta u autobusima, odnosno, 40 polazaka, uz mogućnost povećavanja tog broja. Po potrebi, broj polazaka za Novi Sad će se povećavati i iz ostalih gradova”, kaže Željko Mitrović, šef službe staničnih usluga.

U danima kada se Egzit održava, u prva tri dana, ponuđeni kapacitet uglavnom zadovoljavaju. Poslednji dan, ili dan posle Egzita, to je u ovom slučaju ponedeljak, sigurno će biti pojačanih polazaka na redovne, ili takozvane registrovane redove vožnje.

Cena karte u jednom smeru na relaciji Beograd-Novi Sad kreće se u rasponu od 460 do 810 dinara, dok je za povratnu kartu potrebno izdvojiti između 750 i 1200 dinara. Takođe, za sve posetioce festivala, produženo je i vreme prodaje karata, kažu na autobuskoj stanici Novi Sad.

[embedded content]