Nagrade za najbolje studente Poljoprivrednog fakulteta

“Ja se zahvaljujem Poljoprivrednom fakultetu na ovoj izuzetnoj nagradi, i ovaj hvala im na tome što su pre svega prepoznali trud mojih kolega, i moj, i smatram da ćemo u narednom periodu sa ovim znanjem koje smo stekli na ovom fakultetu značajno doprineti razvoju naše zemlje”, rekao je Đorđe Vojnović.

poljoprivredni, fakultet

“Fakultet je ispao potpuno korektan, i izašao je maksimalno u susret, tako da sa te strane, nemam šta da zamerim”, dodao je Dimitrije Gajević.

Dekan Nedeljko Tica kaže da je Poljoprivredni fakultet poznat po tome što podržava studente u svim aktivnostima i da prepoznaje trud koji oni ulažu tokom studiranja.

“Želimo dakle da podržimo naše najbolje studente kada su u pitanju sve ostale aktivnosti, ne samo nastava i nauka, nego želimo da im pružimo mogućnost da pogledaju najbolji festival, i to je nešto ćemo kroz različite druge oblike, podrške našim studentima omogućiti im da ubuduće vide najbolje sajmove da rade na najsavremenijim učilima imaju najbolje laboratorije, i da se ponose što studiraju na poljoprivrednom fakultetu”, izjavio je prof. dr Nedeljko Tica, dekan Poljoprivrednog fakulteta.

Fakulteti postoje zbog studenata, a na studentima je da teže ka tome da budu najbolji, gde će njihov trud uvek biti nagrađen, ističe dekan Nedeljko Tica, i dodaje da poziva sve buduće studente da se priključe velikom timu stručnjaka koji su završili Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu.