Trijumf Voše na Banjici za sedmu uzastopnu titulu!

Tako Novosađani, dva kola pre kraja prvenstva, imaju nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca na tabeli čime je osigurana nova, sedma uzastopna, a ukupno osma titula u istoriji kluba.

rk, vojvodina

Vojvodina je ujedno izjednačila rekord legendarne generacije Metaloplastike iz 80-ih godina sa sedam titula u nizu, a sezona 2018-19 ostaće zlatnim slovima upisana u istoriji kluba pošto je osim titule, osvojen i nacionalni kup, kao i superkup Srbije.

Gradonačelnik Vučević čestitao rukometašima Vojvodine

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je čestitke igračima i stručnom štabu Rukometnog kluba „Vojvodina” koji je osvojio novu titulu. 

“Već smo navikli da RK „Vojvodina” niže uspehe i da iznova pobeđuje. Mi smo uvek tu za njih da im pružimo podršku i da navijamo za njihov uspeh, a za uzvrat oni daju još više svoje snage i borbenosti na terenu. Epilog te sinergije igrača i podrške sa tribina jeste nova titula i još jedan trofej koji dolazi u naš Novi Sad. Čestitam svima koji su u svoj rad na pobedi, utkali posvećenost i entuzijazam i ostvarili ovaj veličanstveni trijumf. Želim vam još mnogo titula, kao i da nastavite da budete uzor našoj deci i omladini”, rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.