Repeša: Izvinjavam se; Tomić: U ovakvim uslovima ne možeš da odigraš kvalitetno

Meč u Morači, koji je dobila Budućnost 80:72, obeležžile su i nemile scene, tuča iza klupe Zvezde, kao i povrede čelnika beogradskog tima nakon što su gađani tvrdim predmetima sa tribina.

jasmin, repesa

“Ako je bilo ko uvređen, povređen na bilo koji način, bilo čim, lično se izvinjavam. Mislim da je to sa moje strane korektno. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobegnem od svih vas. Mislim da atmosfera nije bila ni blizu onoga što je bilo u Beogradu”, rekao je Repeša na konferenciji za novinare, prenose Vijesti.

Hrvatski stručnjak kaže da nije bilo lako posle pet poraza od Zvezde ove sezone, što se videlo u prvom poluvremenu, za razliku od nastavka kada je Budućnost bila mnogo bolja.

“Sada više nema nepoznanica, neke situacije, kao sa tri spoljna igrača i Fajeom na petici, moramo bolje da prepoznajemo i kažžnjavamo…Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao Rivers u prvom delu, videćemo”, rekao je Repeša.

Tomić: Postojao problem sa koncentracijom 

Trener Crvene zvezde Milan Tomić priznao je da je postojao problem sa koncentracijom njegovog tima.

tomic,, zvezda

“Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu, onako kako smo se dogovorili, a u nastavku je plan bio da igramo još bolje. Ali igrači kao da su me čuli da igramo najgore moguće, sve je bilo okrenuto naopačke. Sada je 2:1, pokušaćemo da se spremimo za četvrti duel i odigramo bolje”, rekao je Tomić.

Crveno-beli su na poluvremenu imali prednost od 50:45, ali su u trećoj četvrtini postigli svega osam poena.

“Ništa nismo odigrali u napadu, a u odbrani je nedostajala koncentracija. Treća četvrtina je bila ključna i zato smo izgubili. To pokazuju i brojke. Imali smo 11 asistencija i 16 grešaka. Nismo igrali kao tim, već kao pojedinci”, rekao je Tomić.

On je kazao da njegova ekipa “mora što bolje da se spremi za sledeću utakmicu, kao i da u večerašnjoj nije bilo nikakvog iznenađena.

“Koncentracija je bila ključna. Na ovakvom terenu i u ovakvim uslovima, ako nemaš koncentraciju, ne možeš da odigraš kvalitetno”, kazao je trener Zvezde.

Na pitanje novinara da li je Stratos Perperoglu nedostajao njegov timu, Tomić je kazao da se mora igrati bez onoga koga nema.

Četvrti meč igra se u petak, takođe u “Morači”.