Kabelu Kup grada Novog Sada

Mnogo bolje su ušli u meč fudbaleri Kabela, i to su krunisali golom u 17. minutu, preko Kneževića.

Nastavili su domaći fudbaleri sa napadima, a do drugog gola došli su u 42. minutu, kada je nakon polukontre, loptu na nekih 20 metara od gola primio najbolji strelac Kabela Vladić, i nakon lepog driblinga pogodio golmanov bliži ugao za 2:0.

fudbal, lopta, teren

Sa tim rezultatom otišlo se na odmor, a kada se očekivalo da Kabel rutinski završi posao u drugom poluvremenu, ekipa Bačke je postigla gol.

Igrao se 69. minut, kada je Petrović nakon izvedenog prekida ostao najprisebniji, i sa nekoliko metara savladao golmana Pilipovića za 2:1, i povratak Bačke u meč.

Ipak, do kraja susreta nije došlo do promene rezultata, iako je Bačkoj opravdano poništen gol u 80. minutu zbog ofsajda.

Uspeo je Kabel do kraja da sačuva rezultat, i da osvoji Kup prvi put u istoriji kluba.

“Prvi deo igre smo odigrali na nivou, dok smo se u drugom poluvremenu vidno opustili, što sam i zamerio igračima. Ipak, trofej je osvojen, dobro smo organizovan klub, i nadam se da ćemo uskoro uspeti da izborimo i plasman u Prvu ligu Srbije” napomenuo je, nakon meča, šef struke Kabela, Zoran Vasiljević.

Fudbaleri Kabela nastavili su sa dobrim rezultatima.

Podsetimo, klub je pre osvajanja trofeja u Kupu, uspeo da dobrim partijama u Srpskoj ligi dođe u priliku da obezbedi plasman u Prvu ligu Srbije.