Tehno spektakl na Spensu

Holandski DJ majstor, Reinier Zonneveld koji je vrlo brzo stekao popularnost i osvojio svetske top liste, sada će u Novom Sadu prvi put predstaviti svoje hitove. Iako debituje u našem gradu, ovaj poznati DJ već se predstavio srpskoj javnosti kada je u junu nastupio na Dance Park festivalu u Inđiji.

green, tehno

Svojim talentom i posvećenošću ovom žanru, Zonneveld se izdvaja u lajv nastupima i uspeva da oživi stare hitove na sceni ali i da stvori nove, upravo pred brojnom publikom. Uprkos tome što je mlad, ovaj virtuoz na mikseti je već zavladao mnogim prestižnim top listama uključujući veliki Beatport na kojem je 1. mesto osvojio njegov hit “Things Might Have Said”, sa albuma “Megacity Servant” koji je dospeo do holivuske produkcije.

Tehno spektakl uveličaće i veliki DJ Jay Lumen koji sve ljubitelje rejva širom Evrope ostavlja bez daha. Njegove nastupe karakterišu dinamični, pulsirajući ritmovi, na koje slušaoci nikada ne ostaju ravnodušni. Višestrukim priznanjima Ballantine’s Music Awards-a, ovaj mladi DJ postaje jedan od najprepoznatljivijih i najpoznatijih stručnjaka svetske DJ scene. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 30. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yea…

I ne zaboravite, Nova godina se bliži, a Green Love festival za svoje verne rejvere 31. decembra na Spensu organizuje još jednu nezaboravnu žurku. Tauten i Goya okupljaju najbolju DJ ekipu – TKNO, Andrew Meller, Sugar Loby, Miloš Vujović, Zlatnichi, Runy, Branko Vuković.

Budite na vreme deo rejv galaksije!